KarinElginNijhuis

branding by storytelling

Sietske Dijkstra

Psycholoog & Eigenaar van
Bureau Dijkstra – Expertise in geweld binnen relaties
Over het Coachingstraject Branding

De grote overtuigingskracht van de groepscoaching over branding van Karin Elgin-Nijhuis ligt in haar scherpe focus en de verfijnde afstemming van vorm en inhoud. Karin Elgin-Nijhuis is namelijk een vakvrouw van internationale allure die veel verstand heeft van (online) communicatie en marketing.

Minstens zo belangrijk is dat zij je met autoriteit en heel gemotiveerd écht aan het denken weet te zetten over je eigen merk, je brand. Ze biedt en vraagt ook van de deelnemers om het beste van zichzelf te geven en niet te snel genoegen te nemen met halve waarheden.

Karin zet haar kwaliteiten om te analyseren, te reflecteren en op te bouwen zelf consistent, precies en met veel betrokkenheid in. Ze brengt daarmee de definitie van branding – the precise and pinpointed communication of your company – op inspirerende wijze in de praktijk.

Als ondernemer heb ik veel aan haar coachingstraject gehad; Karin was een plezierige gesprekspartner die zich heel goed kon verplaatsen in het gedachtegoed van mijn onderneming en die tal van praktische, soms ook confronterende, maar altijd verdiepende adviezen gaf.

Voorafgaand aan dit coachingstraject volgde ik haar goed-onderbouwde scholingen over online marketing en het maken van nieuwsbrieven. Ik kan de diensten van Karin Elgin-Nijhuis van harte aanbevelen aan iedereen die met meer focus en nieuw vuur haar vak of zijn onderneming wil laten floreren.

Karin Elgin Nijhuis Branding by Storytelling
KvK 30161652

Privacy Policy
Algemene Voorwaarden
2024 © all rights reserved

E-mail
info@karinelginnijhuis.nl

Telefoon
06 15441263

Bezoekadres
WTC

Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag